Vem jag är

Mitt namn är Maria, det finns de som kallar mig för Mia. Jag har titulerat mig själv som farfar, som batman, som gud – allt det där är på skoj. Jag föddes i Västra frölunda i Göteborg en torsdag, det var en höstdag.

Jag försöker göra gott för att förtjäna min egen existens. Uppväga mina tillkortakommanden genom att göra bra saker. Jag försöker älska er människor, jag försöker underlätta det för er och för andra. Jag tror på er att ni kan allt ni vill, åtminstone nästan. Jag tror att ni är gudar precis som jag, över ert eget liv.

Jag tycker om att lära mig nytt, se nytt. Musik, träning och naturen är livselixir. Jag är i grunden en egoist, som bara gör saker som jag själv vill, jag tror jag matar mitt ego, matar mitt liv. Samtidigt känns det som att jag kan dö för er, ibland känns det så, oftast inte men ibland.

Jag älskar mina barn, mer än livet som en självklarhet däremot. Det finns saker som är viktigare än livet. Jag tänker alldeles för mycket, jag försöker leva mer. Jag vill leva innan jag dör. Jag har levt och ibland känns döden ok. Ibland mer än ok. Jag har ett mörker inom mig som jag förtränger och låter bli att mata, ibland tror jag att det har dött och att det inte längre existerar.

Jag tror på medvetenhet och ta ansvar för sina val, ansvara för sina prioriteringar. Jag respekterar era val hur svårt det än är ibland, jag tar ansvar för mina.

Ta hand om er. Ångra inget. Ni grejar det här.